Helsingin sarjakuvafestivaalit 28.–30.8.

festaribanneri2015_juhlaviikot
Sarjakuvafestivaalit ovat täällä taas! Jaan tuttuun tapaan myyntipöydän Kustannusosakeyhtiö Kumioravan kanssa, jonka takana päivystelen Lasipalatsin aukiolla perjantaista sunnuntaihin. Festariteltta on auki seuraavasti:

Perjantai: klo 14–20
Lauantai: klo 11–20
Sunnuntai: klo 12–18

Muut tapahtumapaikat ja ohjelma löytyvät festareiden sivuilta. Mikäli kiinnostaa, tervetuloa Kirjasto10:een sunnuntaina 30.8. klo 13, höpöttelen siellä paitsi uudesta Villimpi Pohjola: Valomerkki -alpparista, myös Perkeroksesta ja äänen visualisoinnista(?).

perkeros_hoodie

Tilasin paitapainolta pienen täydennyserän Perkeros-paitoja, joista oli enää hajakokoja jäljellä. Samaan syssyyn tilasin hyvin pienen erän Perkeros-huppareita, kun niitä kerta kyseltiin.

Kiitokset vielä kaikille, jotka tulitte moikkaamaan Tampereen Tapahtumien yössä ja Turun Taiteiden yössä, oli hyvät sessiot. Olen myös todella otettu että uusin Villimpi Pohjola on saanut niin hyvän vastaanoton… mä olen sanaton.

Mut jes, festareilla nähdään!

Turun taiteiden yö 13.8.

jp_tapahtuma_base
Piipahdan tällä viikolla Turun taiteiden yössä sottaamassa kirjoja. Mikäli pääset moikkaamaan, mut löytää täältä:

Klo 16–17: Akateeminen kirjakauppa
Klo 17–18: Turun sarjakuvakauppa

Tervetuloa poikkeamaan siis! Minä ja toverini Pertti Jarla, Juba Tuomola, Ilkka Heilä ja Jarkko Vehniäinen töherrämme omistuspiirroksia pitkin iltaa.

Sain tällä viikolla myös viimeiset kirjatilauksetkin postiin, joten opusten pitäisi saapua lähipäivinä. Kiitokset kärsivällisyydestänne ja ennen kaikkea tuestanne! Lisäksi päivitin lupaamani Valomerkki-printin infot verkkokauppaan. Blogipäivitystä kirjoittaessani vedoksia on yhdeksän kappaletta jäljellä.

Työtilaa tarjolla Tampereelta | Work space available

IMG_7521
Hox! Kaiku-kollektiiviimme mahtuisi taas yksi tai parikin kaveria duunailemaan. Muuntautumiskykyinen 91 m2:n työtila sijaitsee Tampereen keskustassa Näsilinnankadulla ja soveltuu mainiosti esim. graafikoille, kuvittajille, kuvaajille, kääntäjille, jne. Tällä hetkellä penthousessamme työskentelee viisi henkeä. Ottakaa suoraan yhteyttä meikäläiseen niin annan lisäinfoa, mikäli vain innostaa.

ENG: Our Kaiku Collective is looking for one or two new pals to join us. The 91 m2 work space is situated on Näsilinnankatu, in the center of Tampere, and suits the needs of any graphic designer, illustrator, photographer, translator, etc. We currently have five people working in our penthouse. Don’t hesitate to drop me a line if you’re interested. Cheers!

jp[at]jpahonen[piste]com | +358 440 433 499